La Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu clou amb el compromís de la consellera Jordà d’intervenir per portar aigua potable a tres veïnats

El bon temps, la iniciativa privada i l’acompanyament de l’administració, han contribuït a la bona salut de la Fira de Santa Llúcia en una nova edició, amb una mostra ramadera on s’ha exhibit bestiar d’una trentena d’explotacions i una fira de productes amb prop d’una quarantena de parades.


Enguany la fira ha comptat amb la visita de la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, que ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb l’Ajuntament i amb diferents representants del sector. La problemàtica més acusada que li han traslladat ha estat la històrica manca d’aigua potable als veïnats de Sant Iscle de Colltort, Sant Miquel de Pineda i Pallerols la Torre. La portada d’aigua compta amb una subvenció de l’ACA però insuficient per cobrir la inversió d’aquest servei bàsic. La consellera s’ha compromès a mirar de trobar una solució aquesta setmana.

Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, ramaderia i pesca: És un tema que no ens pertoca directament al departament però que ens afecta extremadament al sector. Jo m’he compromès a parlar aquesta mateixa setmana amb diferents direccions generals i dos consellers per posar remei i intentar que ho solventem.

La Fira de Santa Llúcia va comptar amb activitats lúdiques complementàries, així com activitats solidàries que tenien com a objectiu recaptar fons per a La Marató.

Deixa un comentari