L’advocat de Carles Puigdemont Gonzalo Boye presenta a Olot el seu llibre ‘…Y ahí lo dejo’

Carles Puigdemont, Toni Comín i Lluís Puig han comparegut avui al tribunal de Brussel·les després de l’extradició sol·licitada per la justícia espanyola. La defensa ha planteja la impossibilitat de respondre favorablement a la petició per la immunitat de Puigdemont i Comín com a diputats electes del Parlament Europeu, i el tribunal ha decidit ajornar la decisió. L’estratègia de la defensa per internacionalitzar el conflicte es recull en el llibre ‘…Y ahí lo dejo’, de l’advocat Gonzalo Boye, que es va presentar dissabte a Olot.

Amb crispetes sobre la taula. D’aquesta manera es va presentar dissabte als Cinemes d’Olot el llibre ‘…Y ahí lo dejo. Cónica de un proceso, de l’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye. Tot i que el llibre va sortir al març, abans de la sentència del procés, l’obra marca les línies estratègiques que han marcat i poden marcar el devenir dels esdeveniments judicials de qui és reconegut com el cervell de l’estratègia de defensa dels líders independentistes a Europa, i qui va condicionar també la defensa a l’Estat, amb la decisió que part dels polítics marxessin a l’estranger i internacionalitzessin el conflicte.

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont: És bàsicament la crònica d’un any de feina en defensa del president Puigdemont i de la resta d’exiliats. Explico el que hi ha darrere de tota la defensa, com ho hem fet, com ho hem construït. Jo crec que paga la pena per entendre com hem arribat fins aquí.

A la presentació del llibre de Boye va assistir també l’empresari i senador Jami Matamala, qui no es va perdre detall de l’exposició del lletrat Gonzalo Boye.