L’Hospital d’Olot pretén iniciar les obres del quart quiròfan durant el primer trimestre del 2020

L’obertura del quart quiròfan de l’Hospital d’Olot era un dels objectius marcats pel 2019 per tal d’evitar desprogramar operacions en situacions d’urgència quirúrgica, però les obres s’han hagut d’ajornar uns mesos. Segons el director mèdic del centre, Jaume Heredia, es preveu que durant el primer trimestre del 2020 es puguin fer les obres; un dels motius de l’endarreriment són els tràmits de contractació.

Jaume Heredia, director mèdic Hospital d’Olot: El sistema de compra de material i obra en els darrers anys s’ha anat complicant. És fàcil de fer el seguiment dels diners per fer que el sistema sigui transparent, però dificulta el procés.”


Pel que fa als altres objectius de 2019, l’Hospital ha anat complint tot el que s’havia marcat, com era l’ampliació de l’àrea de les consultes externes amb 6 boxs, i de l’Hospital de dia amb 7 noves sales.

Jaume Heredia, director mèdic Hospital d’Olot: “Consultes externes les vam obrir, i els boxs d’hospital de dia també: a 1 de gener estaran en marxa.”

Durant les obres, no s’aturarà l’activitat quirúrgica rutinària, però un altre dels motius de l’endarreriment ha estat lligar la forma de treballar per tal que el pacient no notés la influència de les obres als quiròfans. Només el 2018, es van haver d’anul·lar 25 intervencions per la falta d’un quart quiròfan.

 

 

 

 

Deixa un comentari