El Capellades serà el rival a les semifinals de la Copa Generalitat d’un CH Olot que es marca com a objectiu, també, disputar el play-off d’ascens

Les 3 victòries consecutives en les 3 darreres jordanes han permès el Club Hoquei Olot situar-se, un any més, al grup dels millors de la Nacional Catalana però a més a més classificar-se per primera vegada per la Copa Generalitat, reservada pels 4 millors equips dels dos grups durant la primera fase. Això suposa un fet històric pel club.

Pau Flores, jugador CH Olot: La Copa Generalitat seria com la Copa del rei de l’OK lliga, que juguen els dos primers de cada grup: semifinal i final. I és molt important perquè pel CH Olot és la primera vegada que aconseguim disputar un torneig com aquest, i ens fa il·lusió a  tot l’equip, perquè ja fa tres anys que estem treballant, hem fet un bon grup i classificar-nos significa que estem fent les coses bé.

El que sap segur el Club Hoquei Olot és que la Copa es jugarà els dies 11 i 12 de gener i que s’enfrontarà a la semifinal contra el Capellades, mentre que el Barça ho farà amb el Tona. Segons el president del club, Jordi Pagès, hi ha veus que situen novament Igualada com a seu de la Copa, tot i que encara no està confirmat.

Pel que fa a la segona fase, l’equip té molt clar quin és el repte a aconseguir:

Pau Flores, jugador CH Olot: Ara veient la classificació i la igualtat, l’objectiu és classificar-nos pels play-off, i necessitem quedar entre els 4 primers. Veurem si ho aconseguim.

Ara, però, moment per descansar, per tornar amb forces després del Nadal, en un segon tram de temporada més que il·lusionant.

x