El PSC d’Olot creu que la Generalitat i els ajuntaments “maregen la perdiu” amb les variants

Per al PSC, els continus retards per presentar el traçat de la variant de la Vall d’en Bas i les Preses són conseqüència d’una manca de gestió política seriosa per part dels partits al govern de la Generalitat. El portaveu dels socialistes a l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix, creu que és precís avançar en passes com la presentació pública del traçat.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: Aquí de vegades estem marejant la perdiu en aquest procés perquè és el mateix partit el que està governant Olot i la Generalitat. És aquest partit que, també amb Esquerra Republicanta, que és el que té la responsabilitat de les finances a la Generalitat, que han de posar els diners i han de desencallar aquest tema.

A tres dies del ple de pressupostos, i després de reunir-se amb l’equip de govern d’Olot, el PSC encara valora si abstenir-se o votar-hi en contra. Guix explica que les retallades a les àrees de cultura i de promoció van en la línia del que el seu grup hauria preferit, tot i que considera que la renúncia als quatre esdeveniments anuals s’hauria d’haver reflexionat més.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: El que passa és que ara el regidor ha tingut com una rabieta i ha dit “retallarem això i això”. No, home, no.

El PSC s’oposa a la proposta d’inversions de Junts per Catalunya. Creu que haurien d’haver partides concretes per a carrils bici a la ciutat, l’arranjament de l’Avinguda Pere Badosa o actuacions per millorar la qualitat de vida dels veïns de l’avinguda Sant Jordi.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: Fer algunes mesures concretes d’arbrat, de jardineria, etc, que pacifiqués l’avinguda.

A oïdes del PSC ha arribat aquests dues la possibilitat que l’Escola Malagrida comencés el proper curs amb una línia menys de P3, una casuística a la qual s’oposa frontalment.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: No hi estem d’acord. Fem la preinscripció i, depèn l’escola on els pares triïn anar, ja decidirem.

Josep Guix s’ha queixat que les informacions relacionades amb l’equip de govern els arribin massa sovint per la premsa i no a través dels canals de comunicació convencionals entre grups municipals.