Montagut acull el ‘Decemberfest’ dins la Gran Jarana

Les festes majors de Múnic, a Alemanya, són conegudes arreu com a Oktoberfest, on els ciutadans mengen productes típics de la zona i beuen cervesa. Inspirant-se en aquesta celebració, a Montagut han organitzat la seva versió particular, el Decemberfest, inclosa dins la Gran Jarana, una jornada on trobar-se, menjar un bon plat i beure cervesa artesana de la comarca, mentre a l’escenari sonava música de tot tipus. La Penya Esportiva Montagut va preparar tot el muntatge del que va ser una jornada festiva per recaptar fons per l’entitat.

Ferriol Macias, penya esportiva montagut: El club al final necessita diners…som pocs, i necessitem recursos econòmics per a poder subsistir.

Al final, la Gran Jarana va ser una festa per a totes les edats: tant els joves com la gent gran van poder gaudir una estona en bona companyia de l’ambient que va generar el club organitzador, amb la voluntat de fer poble i ampliar el seu capital.