Arribar al primer equip: l’objectiu dels jugadors i jugadores que conformen la vintena d’equips de base de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot va dur a terme aquest cap de setmana la presentació dels seus equips de base per la temporada 2019-2020. Enguany el club compta amb més d’una vintena d’equips des dels primers equips masculí i femení i fins a prebenjamins, passant per totes les categories, a més del futbol inclusiu, del Club Atletisme Garrotxa, i l’escoleta. Una Unió Esportiva Olot que creix any rere any.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: La veritat és que el futbol de base de la UE Olot cada vegada creix més: amb qualitat i quantitat.

El doble objectiu del club és, des d’una banda, crear futbolistes a la vegada que persones:

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Formar futbolistes i persones perquè al final són jugadors i jugadores que han de créixer i aprendre en valors a través del futbol.

I preparar de la millor manera possible els jugadors i jugadores des de la base, amb l’objectiu que el màxim possible tinguin opcions de poder jugar amb el primer equip.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: L’objectiu és que algun dia puguin arribar a formar part del primer equip de la UE Olot, amb aquesta cultura d’apostar per la gent de casa i rodalies.

La presentació dels equips de base es va dur a terme durant el descans del partit dels famosos de la Marató de TV3.

Deixa un comentari