Ja es pot visitar el Pessebre de l’ermita de Sant Francesc, aquest any amb ombres xineses

L’ermita de Sant Francesc, al cim del volcà Montsacopa, torna a estar guarnida amb el ja tradicional pessebre que s’organitza any rere any. En aquesta ocasió, però, i seguint la línia de l’edició anterior, l’obra se situa fora de l’ermita per tal que tothom pugui gaudir-la a totes hores. A més, els membres de l’Associació Integra han tornat a ser els protagonistes en l’elaboració del pessebre.

Núria Fité, gerent d’Integra: És una col·laboració per a nosaltres molt interessant, es va iniciar l’any passat en motiu de la celebració del nostre cinquantè aniversari i des de l’associació van confiar en nosaltres perquè poguéssim fer el pessebre aquí a Sant Francesc.

La novetat d’enguany és que el pessebre està format per ombres xineses, de manera que els creadors recomanen visitar-lo quan el sol s’amaga, per tal de poder gaudir-lo en el seu màxim esplendor.

Carles Macias, junta dels amics de Sant Esteve i el Tura: A Sant Francesc ja tradicionalment de molts anys, jo sóc fill d’aquest barri i sempre havíem pujat a veure el pessebre de Sant Francesc i ara li hem donat un caire nou de fer-lo a fora.

La inauguració va tenir lloc dissabte en un acte amb música en directe inclosa.