La Cursa de la Dona de Les Preses dona un xec de 15.800 euros a la Fundació Oncolliga Girona

Després de que més de 2.000 persones es reunissin el passat mes d’octubre en una de les diades més esperades al municipi de Les Preses, la Cursa de la Dona ha donat els beneficis de la cursa solidària a la Fundació Oncolliga Girona, als malalts de càncer i als seus familiars.

La recepció va ser al ajuntament del municipi, on hi havia reunides més d’una vintena de persones. Es va fer entrega del xec a la presidenta de l’Oncolliga Girona, aquest any de 15.800 euros.

Lluïsa Ferrer, Presidenta Oncolliga Girona: Quan la gent generosament et diu que també volen col·laborar perquè saben quina feina es fa, nosaltres només podem estar orgullosos i molt contents. Primer pels nostres professionals que fan la feina molt ben feta i després per fer creïble un projecte que és de tots.

Love Lopera, Organització Cursa de la Dona: El primer any crec que eren 7.500 o 7.600 aproximats i hem doblat, en 3 edicions que portem. És fantàstic, estem encantades.