La UE Olot viatja a Tarragona per disputar el partit de Copa del Rei davant el Nàstic amb il·lusió i una seixantena d’aficionats

La Copa del Rei va ser una de les recompenses més preuades aconseguides per la Unió Esportiva Olot la temporada passada. Els de Raúl Garrido afronten aquest dijous la prova de foc a partit únic en un partit a Tarragona contra el Nàstic, amb l’objectiu de passar ronda i poder optar enfrontar-se a un equip de 1a o 2a divisió. La clau serà la il·lusió que té tot el club posat en aquest partit.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que és la clau, que sapiguem manifestar que nosaltres volem aquest torneig, perquè ens ho vam treballar molt l’any passat, després de 38 partits, i perquè volem que aquest club tingui una nit inoblidable.

La Unió Esportiva Olot ja sap el que és guanyar al Nàstic de Tarragona, ho va fer en partit de lliga a casa aquesta mateixa temporada. Raúl Garrido, però, alerta que els tarragonins, tot i no portar una bona temporada, és un equip més que potent.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Difícil, el Nàstic està en una situació inesperada a la lliga, per ells però tenen una plantilla extraordinària i serà un partit d’una dificultat extrema.

El que segurament farà el tècnic valencià seran rotacions, respecte Llagostera. Donat que Xumetra i Comas es perden el partit de lliga de diumenge, per les expulsions a Llagostera, és provable que entrin a l’11 titular, on s’intueix que Ballesté torni després que dissabte jugués Vito entre els 3 pals. La bona notícia és que la infermeria ha quedat pràcticament buida, llevat l’excepció de Blázquez.

Una seixantena d’aficions olotins viatjaran amb un autocar cap a Tarragona aquest dijous, d’un partit que començarà a dos quarts de nou del vespre.