L’ACO i l’Associació de Placers del Mercat d’Olot engeguen dues campanyes de Nadal

A les portes del Nadal tornen els sortejos a Olot de la mà dels comerciants de la ciutat. Fins el 31 de desembre és possible participar a la campanya de l’Associació de Comerciants d’Olot ‘I per reis, regals de l’ACO’, on es vol obsequiar als clients que compren al comerç de proximitat, concretament amb 2.000 euros que un únic guanyador podrà gastar als comerços adherits a la iniciativa i en només dues hores.

Jordi Rovira, president ACO: Seguirem amb el mateix tipus de butlleta, un tipus clàssic de sorteig que cadascú que vagi a fer una compra a una botiga participant omplirà una butlleta i la tirarà dins una urna, que servirà per recollir-la el dia previ al sorteig.

El sorteig tindrà lloc el proper dijous 2 de gener a les 12 del migdia a la seu de Dinàmig i serà el dia següent, divendres dia 3, quan el guanyador podrà gaudir del seu premi. Però aquesta no és l’única campanya dels comerciants de la ciutat, i és que l’Associació de Placers ha engegat ‘Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró’, de manera que es sortejaran quatre vals de 500 euros cadascun per gastar a la Plaça Mercat. Els guanyadors tindran tres mesos per bescanviar els vals i és possible participar-hi fins dissabte 4 de gener.

Jordi Vilarrasa, president Associació Placers: El que volem també és que a les 21 parades que hi ha al mercat es podrà omplir una butlleta amb la compra que faci cadascú amb les seves necessitats, som conscients que tothom compra per les seves necessitats, i que puguin participar a aquest regal que són 2.000 euros de producte.

El sorteig tindrà lloc dimarts dia 7 a les 12 del migdia a la Plaça Hospital, davant el Mercat d’Olot.

x