Autoescola Sacrest obre una subseu a plaça Catalunya d’Olot

Una de les autoescoles amb més recorregut de la ciutat, Sacrest, des de fa aproximadament un mes disposa d’una altra seu a banda de la que té al carrer Sabina Sureda. Es tracta de la que han obert a plaça Catalunya, que facilita l’accés a la gent que viu en aquesta zona de la ciutat, pel fet de ser més cèntrica.

Marta Berenguer, secretària Sacrest Formació: El motiu és per estar més a prop de tothom, estar més al centre, més agilitat. A més, estem a prop d’una escola. És més fàcil per a tothom.

I és que és precisament els joves el tipus de client que l’autoescola té majoritàriament, ja sigui per treure’s el carnet de moto o bé el de cotxe. Sacrest Formació, però, està apostant últimament per especialitzar-se en la formació del permís professional.

Marta Berenguer, secretària Sacrest Formació: la gent que ve són nois o noies de 18 anys que es volen treure el carnet de cotxe, també de moto; professionals que es volen treure el carnet d’autobús o camió, i és que aquí volem instaurar el CAP, el curs de professionals. Poden venir a fer testos, el professor també fa classe, algunes més particulars, d’altres en conjunt

La nova subseu de l’autoescola Sacrest és oberta de 9 a 1 del matí i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Per obtenir més informació només cal accedir a una de les seus que disposa, trucar al 972 11 29 06 o bé enviar un correu a administració@sacrest.com