500 escolars hauran passat per la pista de gel d’Olot aquesta setmana

Des de fa prop d’una setmana, la plaça Major d’Olot s’ha convertit per vuitè any consecutiu en una pista de gel que atrau petits i grans. Es calcula que l’espai ja ha rebut 300 patinadors més que l’any passat, sense comptar els alumnes de les escoles d’ Olot, que per primera vegada tenen la possibilitat d’accedir-hi gratuïtament durant un matí lectiu.

Estanis Vayreda, Regidor Promoció de la Ciutat: Realment més de 500 alumnes passaran aquesta setmana, molt contents que una infraestructura s’aprofiti també per molts alumnes de la ciutat. Hem incorporat també bonificacions per a famílies nombroses, que també era una demanda que ens havien fet.

La pista de gel d’Olot és una iniciativa de l’ajuntament que cada any rep més de 5.000 usuaris. El consistori destaca també l’impacte positiu de la infraestructura en el comerç del centre, en dies d’intensa activitat per la campanya de Nadal i Reis.

x