El Montagut lidera una Quarta Catalana molt igualada

Amb 26 punts, el Montagut comparteix en aquests moments liderat  de la Quarta Catalana amb dos equips més: el Cornellà de Terri i la Cellera, tot i que aquest darrer ha jugat un partit més que els seus competidors. A falta de quatre partits per cloure la primera volta, els de Josep Oller es consoliden a la part alta de la classificació, en una temporada molt igualada: del primer al setè, només tres punts separen els diferents equips. I només com a detall, el darrer club que va passar per Montagut, l’Atlètic Olot, va poder arrencar un empat complicant el joc dels locals. Per aquest motiu, l’entrenador roig-i-negre, Josep Oller, no vol ni sentir a parlar d’ascens a aquestes alçades de la temporada: segons ell, el seu únic objectiu és guanyar cada rival que tinguin al davant.

Josep Oller, entrenador PE Montagut: Ho anem a mirar de guanyar tot, respectant a tots els equips, això sí. No tenim pardals al cap de tonteries sobre si anem primers o no; nosaltres anem partit a partit.

Precisament, el proper rival del Montagut és la Cellera, amb qui encapçala la classificació, diumenge a les quatre de la tarda.

x