La garrotxina Alzamora finalitza l’any amb un premi internacional Worldstar Award pel seu multipack de llaunes LatCub

Després de ser reconegut als premis estatals Liderpack i, a nivell europeu, als premis Procarton, el LatCub d’Alzamora Packaging ha rebut ara el Worldstar Award, el màxim reconeixement d’embalatge a nivell mundial. L’enginy per unir llaunes de begudes amb cartró biodegradable, i no a través d’anelles de plàstic, contaminants i perilloses per a la fauna marina, li ha valgut a l’empresa garrotxina el reconeixement dins el sector de begudes, en una edició on han participat un total de 321 projectes de 36 països diferents. Els responsables de l’empresa han expressat orgull per rebre un premi de prestigi mundial per sisena vegada a la història de la companyia, destacant-se entre les millors empreses del sector del packaging. Alzamora treballa actualment amb diverses marques per comercialitzar els seus productes units amb el seu revolucionari embalatge de cartró.