L’Església de Sant Esteve d’Olot presenta tres obres restaurades

Aquest dimecres es va dur a terme a l’església de Sant Esteve d’Olot la presentació de tres obres restaurades recentment i que s’exposaran de manera permanent en aquest espai de la ciutat. Es tracta del Tabernacle de la Mare de Déu del Roser, que representa una carro de processó; el grup escultòric del casament de la Mare de Déu, dels segle XVI i que mostra l’adoctrinament religiós a través de l’art; i el quadre de la nativitat de Joan Carles Panyó. El primer situat al Museu Tresor i els altres dos a la Capella de Sant Josep de la mateixa església.

Carme Grau, Associació amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura: La importància és que la gent els conegui, que quan venen les escoles els nens també els coneguin, és molt important que siguin apreciades, el món de l’art, de la cultura. Aquestes peces religioses o no són un valor artístic increïble i molt important. Olot té un dels tresors més importants de Girona després del de la Catedral i mica en mica anar recuperant patrimoni que Sant Esteve en té molt.

Durant tots els divendres de Festes de Nadal s’oferiran visites guiades d’11 del matí a 1 del migdia, i el dia 26, festa de la parròquia, el musicòleg Xavier Pallàs oferirà un repic de campanes abans de la missa.

Deixa un comentari