El Pessebre Vivent de Sant Roc d’Olot torna diumenge amb tres escenes noves

L’últim cap de setmana abans de Nadal es celebra l’únic pessebre vivent d’Olot, el de Sant Roc. La representació tindrà lloc aquest diumenge a partir de les sis de la tarda a les fonts de Sant Roc, amb la col·laboració de prop de 160 figurants. L’organització torna amb força aquest 2019 després que l’any passat hagués de fer front al robatori de la instal·lació elèctrica, que han pogut renovar amb el suport de l’ajuntament d’Olot. S’han previst una trentena d’escenes bíbliques  i costumistes amb algunes novetats.

Jaume Muntada, Associació Pessebre Vivent de Sant Roc: Hem introduït dues escenes, una gent que munta pessebres artesanals, una mainada que pinten tions i estem pendents d’un ferrer que fa ganivets i estem pendent de si troba una fornal de carbó per portar-la.