El vent arriba a cops de 100 quilòmetres per hora a Olot

El vent ha estat fort a la Garrotxa en les darreres hores, arribant a cops de 100 quilòmetres per hora a Olot, el que suposa el rècord anual, o 91 al Mallol. Les afectacions s’han notat a diversos espais públics, com la Plaça Clarà, o el Parc Nou, que han hagut de tancar les seves entrades, o el Passeig de Barcelona, on no s’ha pogut accedir a la part interior durant aquest matí. Les branques que queien dels arbres pels cops de vent representaven un perill pels vianants. També s’ha vist com queien indicadors de trànsit o murs, com aquest del carrer Escarlet d’Olot. En total i fins aquest migdia, els Bombers han hagut de respondre a vuit avisos per vent a tota la comarca, per arbres caiguts o pèrgoles mal collades.

Deixa un comentari