Els alumnes de l’institut Montsacopa d’Olot dediquen el seu recital de Nadal a Salvat-Papasseit

Versos per donar la benvinguda a les festes. Aquesta és la tradició que mantenen des de fa molts anys els alumnes de l’institut Montsacopa d’Olot, que aquest dijous van celebrar el seu recital de Nadal a la sala el Torín. L’autor escollit en aquesta ocasió ha estat un dels grans noms de la literatura catalana del segle passat, Joan Salvat-Papasseit.  Com és habitual, els encarregats de recitar-lo han estat joves voluntaris de diferents cursos, que han preparat el recital durant les hores de pati.

Llibertat Beà, alumna Institut Montsacopa Olot: A nosaltres ens ha anat molt bé perquè ja l’hem estudiat a català i quan parlem dels seus poemes sabem ben bé en què estava pensant.

Diana Tomei, alumna Institut Montsacopa Olot: Podem veure una gran riquesa de tema amorosos en els seus poemes i aixo es veurà. Em semblen meravelloses les seves obres. Realment m’agrada molt haver après algo gràcies a aquest mètode de fer el recital.

Càndid Sempere: No forma part de cap assignatura, és una cosa que és totalment com un hobbie, i és una satisfacció veure que el jovent cada any respon.

A través d’aquest acte, el centre olotí ha trobat una fórmula d’èxit per apropar la poesia als joves i que el públic olotí pugui gaudir-ne el darrer dijous abans de Nadal.

x