L’Escola Joan XXIII d’Olot estrena un nou pati adaptat gràcies a la iniciativa solidària del Torró Amic de l’any passat

El que va néixer com a una iniciativa solidaria ha vist materialitzada la seva primera inversió, i és que amb els fons recaptats dels torrons venuts durant el Nadal passat els alumnes de l’Escola Joan XXIII d’Olot ja poden gaudir del nou pati adaptat, tot gràcies al Torró Amic.

Felicitat i il·lusió, aquestes són les emocions que viuen els nens i nenes de l’Escola Joan XXIII quan surten al pati d’Integra amb les noves peces instal·lades gràcies a la iniciativa solidària del Torró Amic. Són gronxadors adaptats i de tipus niu per a persones amb cadira de rodes i elements que permeten a les persones amb mobilitat reduïda gaudir de l’estona d’esbarjo amb la resta de companys i companyes de l’escola.

Núria Fité, gerent d’Integra: Jo ho definiria amb una paraula, que és felicitat, la felicitat que veus a la cara dels alumnes quan surten al pati obren uns ulls i posen una cara de felicitat perquè tot el que hi ha al pati, estan molt contents, tots hi poden jugar i participar-hi.

Mònica Masó, fisioterapeuta: Això és un canvi substancial, perquè no és només que es puguin gronxar, sinó que també poden participar de les activitats amb els altres.

Arnau Rodríguez, alumne: Per als nens de cadira de rodes ho hem fet perquè aquests nens puguin gaudir dels gronxadors que hem instal·lat.

Per als impulsors la iniciativa ha superat les expectatives, fet que els ha permès seguir una any més amb el projecte.

 Jordi Ferrer, Pastisseria Ferrer: És una cosa d’un esforç de molta gent ja sigui físic o d’haver menjat el torró de poder estar aquí i poder veure com ha quedat és una autèntica passada.

Albert Borsa, director d’Olot Televisió: El que per a nosaltres ens pot semblar una cosa tan simple i senzilla com un pati a aquesta mainada els fa enormement feliços i en podran gaudir molts anys, per tant la petjada que deixem, aquesta petjada social dona molt bon record a molta gent.

El Torró Amic ha vist materialitzada la idea inicial amb la qual va néixer, sota una iniciativa solidaria tots els alumnes de l’Escola Joan XXIII d’Olot ja poden gaudir del nou pati adaptat. Durant l’ocasió de la inauguració de l’espai Integra va aprofitar per fer padrí a Carles Cabañas per la seva implicació amb l’escola en tot moment.