L’Olot cau eliminat de la Copa del Rei amb una derrota cruel a Tarragona

L’aventura de la Copa del Rei de la Unió Esportiva Olot s’ha acabat ben d’hora, i de la forma més cruel possible, a la primera ronda de la competició a Tarragona. El Nàstic ha guanyat per 3 a 1, amb dos gols que han arribat a la pròrroga quan l’Olot empenyia per trobar la classificació desitjada.

Raúl Garrido ha fet tota una declaració d’intencions traient un onze titular ple d’habituals. Però el Nàstic ha colpejat primer: Javi Márquez ha marcat pels granes quan tot just es creuava el quart d’hora de joc. Per sort, l’Olot ha reaccionat amb rapidesa, i Carles Mas ha rematat amb el cap un servei de córner d’Eloi Amagat, creuant la pilota al fons de la xarxa a la mitja hora de partit. Els últims minuts de la primera meitat l’Olot ha disposat de més ocasions, però s’ha arribat al descans amb igualada al marcador. A la represa el Nàstic ha sortit més enxufat, però el porter Vito i el travesser ha mantingut la resistència olotina. Amb l’empat s’ha arribat a la pròrroga, i quan només quedaven deu minuts de l’afegit Amang ha fet un altre golàs que ha trencat les esperances visitants. L’Olot s’ha bolcat a l’atac, i ho ha aprofitat Amang per rematar al 120 les aspiracions dels de Garrido, fent el gol més amarg; amb el 3 a 1, s’ha confirmat l’eliminació garrotxina, i l’Olot no podrà gaudir encara d’un partit de Copa a l’Estadi Municipal contra un equip professional.

La derrota és la tercera consecutiva en competició oficial dels olotins, en un desembre negre per l’equip. L’última oportunitat del 2019 per rescabalar-se serà diumenge, a les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal

 

Deixa un comentari