L’Olot tanca el 2019 rebent el Barça B aquest diumenge a les 17h

Després de la Copa del Rei la Unió Esportiva Olot té la obligació de centrar-se, de nou, amb la lliga, abans de l’aturada per vacances. Els de Raúl Garrido tanquen el 2019 amb un partit complicat davant el Barça B.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: No descobreixo res dient que és un equip de nivell tècnic altíssim, jugadors amb molt potencial… serà molt difícil, haurem de ser molt exigents per fer el nostre joc per combatre aquest equip, que porta deu jornades sense perdre i té jugadors diferencials.

10 partits sense perdre i cinquens a la lliga amb 29 punts. Raúl Garrido afrontarà el partit amb les baixes de Xumetra i Comas, expulsats la setmana passada contra el Llagostera. El club va recórrer a Competició però la jutgessa no va aixecar les sancions a cap dels dos jugadors.

Toca agafar manta i aguantar el fred novament per aquest partit. Canvi d’horari: diumenge a partir de les 5 de la tarda.