The Rusties Blues Band presenta dissabte la cançó que ha dedicat a un dels seus membres

El grup garrotxí The Rusties Blues Band presentarà aquest dissabte la cançó que han dedicat a un dels seus integrants, Toni Gaspar, que va morir fa tres anys. Ho faran en un concert solidari a l’espai cultural els Catòlics d’Olot, a partir de les 19h de la tarda. L’entrada té un preu de cinc euros que es destinaran als projectes de la Fundació Oncolliga Girona, que dona suport a afectats de càncer i les seves famílies.

En Manel Gaspar, tres anys després de la mort d’en Toni, ha composat una cançó que parla que ja tenim forces per seguir caminant. L’enregistrarem privadament el dissabte al matí. Ja que ho fèiem als Catòlics, que ens ho han cedit, vam aprofitar per entrar en contacte amb l’Oncolliga i fer un concert.

 

x