El CF Sant Jaume de Llierca surt derrotat davant la UE Porqueres en un partit marcat per la pluja i el vent (0-2)

La pluja i el vent, els autèntics protagonistes. El CF Sant Jaume de Llierca no va poder superar dissabte a la tarda la UE Porqueres i va sortir derrotat per 0-2. Els locals van començar el matx una mica adormits i la UE Porqueres ho va aprofitar per fer-se ben aviat amb el control de la pilota. Els visitants creaven més perill que els blanc-i-vermells, que no aconseguien estar del tot còmodes. El Porqueres va estrenar el marcador al minut 40, a cinc minuts pel final de la primera part, amb un bon remat de Joel Ferrer al contraatac.

La represa va començar de la pitjor manera possible per als interessos locals, ja que al primer minut Umaru Trawaly va marcar el segon del Porqueres amb un potent xut des de dins l’àrea. A més, les dificultats no es van acabar aquí. Les condicions meteorològiques, amb la pluja i el vent com a protagonistes, van buidar les graderies del camp de mica en mica i van convertir el partit en una batalla gairebé impracticable. El Sant Jaume ho intentava, però no va crear perill, a banda de dues accions aïllades. L’àrbitre no va afegir ni un segon més i al minut 90 va xiular la finalització del matx.

Joan Sànchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: “Un partit una mica estrany. Sí que sabíem que ells també són un equip de travar molt el joc, de moltes faltes, de parar molt el joc i nosaltres no estem acostumats. Sí que s’aprofiten molt de la veterania en el fons de l’experiència que tenen en la categoria. Nosaltres som un equip jove, hem de seguir millorant i que no ens condicionin tant aquest perfil d’equips”.

 

Gabriel Maragall, entrenador UE Porqueres: “El partit amb el camp de gespa sempre pateixes més amb la pluja, però bé nosaltres sabíem que el Sant Jaume de Llierca és un dels equips que remena millor la pilota de la categoria. Hem decidit ser valents i anar-los a apretar a davant. Crec que ho hem fet bastant bé. La primera part hem tingut bastants ocasions, a part del gol. Els xavals ho han entès bé en defensa i en atac, i contra un gran equip ben entrenat i ben treballat hem tret tres punts que ens van molt bé”.

El Sant Jaume de Llierca rebrà el Bosc de Tosca d’aquí a dues setmanes per disputar el partit de la tercera jornada que no es va poder celebrar.