El Club Vòlei Olot derrota el Club Vòlei Vilassar amb un atac impecable (3-0)

El Club Vòlei Olot no va donar cap oportunitat al Club Vòlei Vilassar dissabte a la tarda al Pavelló d’Esports i va derrotar el conjunt visitant amb un contundent 3-0. Les de casa van sortir a la pista concentrades. La cooperació entre les jugadores va ser clau per aconseguir guanyar el primer set de manera ajustada. Tot i això, el segon i el tercer no van ser tan igualats. L’Olot va augmentar la intensitat, va lluitar cada pilota i finalment, es va desfer de les visitants amb facilitat.

Estel Pozo, jugadora CV Olot: “Jo penso que als primers sets l’atac ha sigut clau. Al tercer set, la defensa també hi ha fet i jo crec que és el que ens ha fet guanyar el partit”.

 

Helena Macies, jugadora CV Olot: “Hi ha hagut molt poca intensitat del partit, podríem haver fet més”.

 

José Ricardo Rodríguez, entrenador CV Vilassar: “Hemos venido con poca gente, porque tenemos mucha gente lesionada. Nos ha faltado un poco más de actitud a la hora de defender. El Olot ya sabemos que tiene un buen ataque, sobretodo de centrales, difícil pararlas porque son muy rápidas. A la hora de defender nosotros hemos bajado mucho los brazos y muy rápido”.

Un atac impecable combinat amb una bona defensa que els va permetre endur-se la victòria.

x