L’expectant partit entre la UE Olot i el FC Barcelona va merèixer una prèvia especial

La Sala El Torín es va omplir de més de 100 persones per viure un dinar popular especial. La visita del filial blaugrana sempre augmenta el nombre d’espectadors i, aprofitant-ho, aquesta vegada es va preparar una prèvia diferent amb un àpat entre aficionats de l’Olot i del Barça. La Unió Esportiva Olot, la Grada d’Animació i les dues penyes garrotxines del Barça, els Almogàvers i la Barcelonista d’Olot i Comarca, es van unir per organitzar aquest dinar.

Joan Agustí, president UE Olot: “És una trobada maca en el sentit que els inicis del futbol a Olot van estar impulsats per un grup d’estiuejants entre els quals hi havia directius del Barça: el Joan Gamper i el Joaquim Peris. De fet, celebrem que hem fet aquest acord amb el Barça i que tenim unes molt bones relacions amb el FC Barcelona, el millor club del món en la nostra manera de pensar, i que coincidim amb l’arrelament al territori, en valors i en estratègia”.

 

Joan Peracaula, secretari Penya Barcelonista d’Olot i Comarca: “Jo crec que són molt bones aquestes relacions i donen molt més ambient tant al barcelonisme com a la UE Olot”.

El FC Barcelona també va afirmar que les relacions entre ambdós clubs són excel·lents.

Xavi Vilajoana, directiu futbol formatiu FC Barcelona: “La veritat és que tenir les relacions que tenim amb un club com l’Olot per nosaltres és molt important. La catalanitat dels dos clubs està sobreentesa i esportivament parlant creiem que és bo tenir aquest agermanament amb club com l’Olot arreu del territori”.

L’acte també va comptar amb la presència del vuitè màxim golejador de la història del club barceloní i que ara és director del futbol formatiu del FC Barcelona, Patrick Kluivert. L’holandès va posar l’accent en el Nadal.

Patrick Kluivert, directiu futbol formatiu FC Barcelona: “Los días de Navidad siempre es un ambiente común, con mucha amistad y yo creo que es importante conocer gente i comentar las cosas que podemos hacer en el futuro”.

Una forma bonica d’ajuntar dos clubs que comparteixen moltes coses, a banda del futbol.

 

 

x