El Sorteig de Loteria de Nadal passa de llarg de la Garrotxa

El sorteig de Loteria de Nadal ha passat completament de llarg per la comarca de La Garrotxa. Segons els resultats de Loterias y Apuestas del Estado, cap municipi garrotxí ha venut cap dels números amb els premis majors.

A les 9.20 del matí, poc després que s’iniciés el sorteig, ha sortit el ‘Gordo’ (26590), 20.000 euros per euro apostat, que ha caigut, en part, a Salou, Barcelona i Súria. Una part del segon premi (10989), 6.250 per euro apostat, se n’ha anat a Montgat i a Sort. Ripoll s’ha endut una part del tercer premi (00750), 2.501 euros per euro apostat. També ha tocat a Torelló, Barcelona, Mollerussa, Sort, Esparraguera, terrassa i Arenys de Mar.

Entre els cinquens premis, destaca el 06293, 300 euros per euro apostat, i una part del qual ha caigut, també, a Ripoll, Manlleu o Girona, entre d’altres municipis.