Un veí de Sant Joan les Fonts mor en un accident de pesca a Sant Feliu de Guíxols

El pescador que ha mort ofegat aquest matí a Sant Feliu de Guíxols era de Sant Joan les Fonts. Segons l’Agència Catalana de Notícies, tenia 31 anys, i estava fent pesca de canya a la zona de la punta del Garbí, juntament amb dos companys més. Cap a dos quarts d’onze del matí, una onada s’hauria emportat el grup cap al mar, i segons els primers indicis, la víctima hauria quedat inconscient al colpejar-se contra les roques. La Policia Local ha estat avisada i ha pogut treure un dels pescadors; a l’hora de rescatar el segon, l’aigua també ha arrossegat als cossos de seguretat, però els policies han pogut reaccionar salvant el segon afectat. El pescador mort ha hagut de ser localitzat per l’helicòpter de Bombers, i Salvament Marítim ha intervingut per treure el cos de l’aigua.

 

x