Els estudiants guanyadors dels Premis Jordi Pujiula presenten els seus treballs

Va ser a principis d’aquest mes de desembre quan el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca va atorgar el reconeixement a diversos estudiants en el marc dels Premis Jordi Pujiula, i divendres va tenir lloc l’acte en el qual els guardonats van presentar els seus treballs al Casal Marià d’Olot, un total de sis guanyadors en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

Gina Domènech, estudiant: Realment dona moltes ganes de seguir treballant i de seguir buscant recerques i que es reconegui el treball que has fet té molt mèrit, jo ho considero molt important.

 

Martí Juanola, estudiant: És una mica això, valorar l’esforç que has fet. Perquè jo hi he dedicat moltes hores i molt esforç i d’alguna manera et diuen que vas fer alguna cosa interessant i està molt bé.

Deixa un comentari