La Gran Cagada del Tió de l’Associació de Comerciants d’Olot omple el Firal d’il·lusió amb 500 obsequis

El darrer diumenge abans de Nadal hi ha un gran tió que ja està a punt per cagar. És el de l’Associació de Comerciants d’Olot, que va celebrar la Gran Cagada del Tió al Firal petit, amb la participació de centenars de famílies. L’acte va començar amb un espectacle infantil dels ‘Trombòtics’, que van convidar a ballar als més menuts. Enguany l’activitat ha mantingut el format que va estrenar l’any passat, amb un tió gegant i obsequis per a tots els infants.

Jordi Rovira, president Associació Comerciants Olot: “L’ACO reparteix 500 tions, abans havíem fet els tions petits, ara fem aquest tió gran. És una modalitat diferent i l’acompanyem d’una actuació musical.

Tot i que amb menys participació de l’esperada, l’Associació de Comerciants celebrar així l’arribada de les festes. A més, la majoria de comerços del centre van decidir obrir les seves portes en el marc de la campanya de Nadal.