L’Olot se’n va de vacances amb un bon sabor de boca després de vèncer el Barça B (1-0)

La Unió Esportiva Olot esvairà una mica, de ben segur, la derrota a la Copa contra el Nàstic a la pròrroga, després de la victòria, avui, contra el Barça B en el darrer partit del 2019. Els de Raúl Garrido han trencat la ratxa de deu partits seguits sense perdre del filial barcelonista en un gran partit, que els permet anar-se’n de vacances amb 25 punts situats a la zona tranquil·la.

Héctor Simon ha aprofitat al minut 27 una centrada de Pep Chavarria, deixada per Jose Antonio Soler, per marcar l’únic gol del partit, deixant un Barça B tocat, veient com se n’anava al descans per sota en el marcador, en una primera part dominada pels locals des del mig del camp i ben posats en defensa.

A la segona meitat, els visitants ho han posat una marxa més, i la Unió Esportiva Olot ha començat a acusar durament l’esforç d’haver jugat 3 partits en 10 dies, però ha sabut aguantar i evitar que els blaugranes empatessin. Els últims minuts, però, han estat d’infart: Araujo ha tingut una ocasió clara en el 88 i Collado ha enviat una pilota al travesser quan el temps gairebé estava exhaurit.

Tres punts d’or pels de Raúl Garrido que se’n van de vacances amb un bon gust de boca i amb confiança per seguir creient en el seu joc. 1.429 espectadors han omplert les grades de l’estadi municipal.