Més de 900 visitants passen pel 15è Pessebre Vivent de Sant Roc, que ha estrenat il·luminació

Prop de 160 veïns del barri de Sant Roc i altres punts de la ciutat van posar-se aquest diumenge a la pell dels diferents personatges del pessebre, a la quinzena edició de l’únic Pessebre Vivent d’Olot. El clàssic recorregut per les Fonts de Sant Roc va comptar enguany amb més de trenta d’escenes tradicionals.

Montse Caritg, Tresorera Pessebre Vivent Sant Roc: Tota la gent del barri aporta coses que li agradin i fem diferents escenes. Aquest any n’hem fet dues de noves, una és el ferrer i l’altra és unes nenes que estan pintant tions. Més endavant n’hi ha uns altres que fan pessebres. Tenim el galliner, el gran sopar, jo que faig cistells, els meus pares que fan el blat de moro, les botifarres… una mica de tot.

Entre les escenes costumistes i els oficis antics també hi ha les que no poden faltar en un pessebre, com els pastors, els Reis o el naixement, uns personatges que cada any interpreta una família amb un nadó nascut fa poc.

Enguany l’Ajuntament d’Olot ha assumit la renovació de la instal·lació elèctrica del Pessebre Vivent de Sant Roc, que el 2018 va patir un robatori. El temps va acompanyar les més de nou-cents visitants van passar per la represesntació aquest diumenge a la tarda, per complir amb la tradició l’últim diumenge abans de Nadal.

Deixa un comentari