Dos joves olotins vinculats a la Pia i el CB Olot creen el 1r Torneig dels Volcans

Amb dos mesos i mig dos joves olotins han aconseguit organitzar un torneig de bàsquet infantil i cadet. És el Torneig del Volcans i va néixer de la següent manera.

Ferran Lucena, organitzador Torneig dels Volcans: Aquest torneig va sorgir, que un dia buscava un torneig per anar jugar amb les meves jugadores per Nadal i no trobava res, perquè molts són per Setmana Santa. I un dia li vaig comentar a en Jordi d’organitzar-ne un, i així va sorgir.

Serà els dies 27 i 28 de desembre i en total hi participaran un centenar i mig de jugadors, repartits amb més d’una vintena d’equips, de comarques gironines i barcelonines. La competició es durà a terme entre el pavelló de l’escola Pia i el pavelló municipal d’esports.

Jordi Gelis, organitzador Torneig dels Volcans: El dia 27 de desembre competiran els cadets, masculí i femení, i el dia 28 els i les infantil. La competició es durà a terme a les dues seus, i les finals seran a les tarda al pavelló municipal d’esports d’Olot.

Un dels atractius d’aquest torneig serà la presència d’equips de primer nivell, com el Joventut de Badalona o l’Uni Girona, però segurament el fet més destacat serà que l’escola Pia i el Club Bàsquet Olot, els clubs organitzadors, uniran forces i participaran en un mateix equip, que s’anomenarà Unió Olot.

Jordi Gelis, organitzador Torneig dels Volcans: Jo penso que és el que ens fa més il·lusió a tots dos, de fer aquest torneig, agafar les jugadores que jo entreno i les que entrena en Ferran, units, entre els dos clubs, i poder haver fet aquest equip.

Ferran Lucena, organitzador Torneig dels Volcans: No tothom pot dir que ha jugat contra la Penya o l’Uni Girona, i això aquestes jugadores sempre ho podran dir.

El resultat de tot plegat el coneixerem aquesta mateixa setmana.