Els Catòlics tornarà a representar els Pastorets després de 12 anys

Els pastors, la Verge Maria, Sant Josep, el nen Jesús, l’àngel o els dimonis, personatges que tornaran a veure la llum als Catòlics després de 12 anys, quan va tenir lloc l’última de les interpretacions dels Pastorets a l’espai olotí. Ho faran gràcies a la versió de Santi Jou, una interpretació de l’obra de Molins i Rubió amb música en directe a càrrec d’Albert Carbonell i el quintet de corda que dirigeix per a l’ocasió.

Santi Jou, director: Després de 12 anys que vam fer una posada en escena com aquesta els Catòlics no ha fet més Pastorets, i per tant vam decidir que ja era hora de tornar a ressuscitar-los a la ciutat d’Olot i sobretot aquests Pastorets tant nostres perquè ja els anomenem finalment els Pastorets dels Catòlics.

Ja s’estan ultimant els preparatius per tal de donar el tret de sortida a la interpretació aquest dissabte 28, amb una posterior representació el proper dia 4 de gener.

Santi Jou, director: Hem començat a unir-nos els músics, els cantants i els ballarins, ha estat una mica complicat perquè fins ara tots havíem assajat per separat, ara hem assajat tots junts i estem molt contents perquè ha funcionat molt bé, vol dir que farem un gran espectacle.

Un total de 26 participants entre actors i actrius, direcció i músics seran els encarregats de ressuscitar els Pastorets als Catòlics d’Olot en una funció que de moment serà interpretada en castellà, però que s’espera poder oferir-la en català de cares a properes edicions.

x