El Nou Catòlics s’omple de música intimista a càrrec del cantautor olotí Juanka Arrabalillo

El Restaurant El Nou Catòlics d’Olot aposta per la cultura i la música en directe. El convidat aquest cap de setmana va ser el cantautor olotí Juanka Arrabalillo amb la seva música intimista d’arrels andaluses.

Així sonava la música del cantautor olotí, que va amenitzar el vespre d’aquest passat dissabte al restaurant El Nou Catòlics d’Olot amb una música d’estil intimista amb aires del sud.

Juanka Arrabalillo, cantautor: Amb la meva manera de cantar li dono un aire del sud. També toco en castellà i bàsicament és això, les lletres estan molt treballades i intento aportar aquest granet de sorra a la comarca.

Des del restaurant El Nou Catòlics, aposten per la música en directe de formacions o cantautors olotins, que amenitzen els sopars que l’entitat fa els dissabtes al vespre. Jessica Mellado serà la primera en actuar l’any vinent durant la revetlla de cap d’any, encetant una temporada amb molta varietat.

Josep Oriol Salvador, El Nou Catòlics: De cares al 2020 començarem a partir de mitjans de gener i anirem intercalant la musica amb monòlegs, actuacions de màgia però seguirem apostant per la cultura.

x