La Plaça Mercat d’Olot amplia la seva oferta de peix i marisc amb l’obertura de Peixos Miquel

El peix és un dels productes que no acostuma a faltar a les taules aquests dies d’àpats nadalencs. La Garrotxa, tot i estar més lluny de la costa, no n’és excepció. D’això en són ben conscients a Peixos Miquel, la nova parada de la Plaça Mercat d’Olot, que viu les seves primeres festes servint peix fresc a la comarca.

Pol Bueno, Peixos Miquel: Hi ha moltes tradicions com la gamba i l’escamarlar, després sobretot el rap, el calamar… la gent està molt contenta, moltíssims encàrrecs… amb ganes, la veritat.

La parada, situada al costat de l’entrada per la plaça de l’antic Hospital, on ja hi havia hagut una peixateria, la regenta ara l’olotí Pol Bueno i la seva família, que també té un establiment a Roses.

Pol Bueno, Peixos Miquel: Era una pena tenir aquesta parada tancada, som de l’ofici i vam decidir posar-nos-hi de caps. Ens va sortir l’oportunitat i la veritat que amb moltes ganes.

El 90% del peix que es pot trobar a Peixos Miquel arriba a diari de la costa empordanesa.

Pol Bueno, Peixos Miquel: I cada dia fem viatge a la costa de Roses, Llançà, Port de la Selva, fem la combinació, i el genero cap aquí.

Amb aquesta recent obertura ja només queda una parada desocupada a la Plaça Mercat d’Olot, que es tornarà a obrir a partir de l’any que ve.

x