L’entrenador ACB Salva Maldonado visita Olot per oferir un clínic sobre contraatac i joc ràpid

El pavelló municipal d’esports d’Olot va acollir aquest dilluns un clínic de bàsquet de joc ràpid i contraatac dedicat a entrenadors, a càrrec d’un dels clàssics a les banquetes de l’ACB: Salva Maldonado. Una nova proposta formativa a càrrec de l federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Olot, que ve després de la visita de l’àrbitra Yasmina Alcaraz. Desenes de jugadors i entrenadors van escoltar, atentament, els consells del tècnic barceloní.

Salva Maldonado, entrenador bàsquet: Vinc a fer una xerrada, de cara als entrenadors, bàsicament, i a parlar d’un concepte: el joc ràpid i el contraatac. Es tracta de donar algunes idees per reflexionar i també algunes qüestions tècniques i tàctiques.

Salva Maldonado porta més de vint anys  com a entrenador al màxim nivell, i ha passat per equips de la lliga ACB espanyola com el Manresa, el Fuenlabrada, el Joventut de Badalona, l’Estudiantes o més recentment el Gran Canaria.

Deixa un comentari