El Centre Catòlic d’Olot recupera el Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra

Més d’una cinquantena de persones van aplegar-se ahir dia de Sant Esteve als Catòlics per escoltar el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, sota la direcció de Santi Jou. Un poema que va poder escoltar-se el passat cap de setmana al centre sociocultural de Sant Joan les Fonts.

La secció dramàtica del Centre Catòlic d’Olot va representar ahir el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, un poema dividit en quatre cants i un final que l’escriptor va fer per encàrrec al voltant dels anys 30.

Els assistents van poder gaudir de música en viu, un rapsode del poema i diverses cançons nadalenques.

Jaume Vallès, tresorer Centre Catòlic d’Olot: “Feia uns anys que no teníem una companyia de teatre. Ara hem muntat una companyia de teatre. A part dels Pastorets o El Poema de Nadal, volem fer dues o tres comèdies o obres de teatre durant l’any. Ja n’estem preparant algunes, de cara a la primavera”.

 L’entitat ha recuperat enguany els Pastorets. Una representació amb música en directe que tornarà a veure la llum, després de 12 anys, demà dissabte i el proper dia 4 de gener.