Més de 200 veïns de Maià de Montcal assisteixen a la representació dels Pastorets al casal del poble

El dia de Sant Esteve a Maià de Montcal és molt especial. Més de 200 veïns van assistir al casal del poble per no perdre’s el tradicional esdeveniment nadalenc: els pastorets.

Una de les particularitats dels pastorets de Maià, es que cada any s’escull una familia de la localitat amb un nen acabat de néixer per representar la sagrada familia. A més, aquest any s’han incorporat un parell de cançons més al repertori establert.

Els Pastorets de Maià, una adaptació dels Pastorets de Banyoles, es remunten als anys 40. Poc a poc es va anar perdent fins que fa onze anys els veïns van voler recuperar-lo.

Pere Juanola, organització: “És un esdeveniment que ve de molts anys enrere. Va haver-hi un període de temps que no es feia i fa uns anys ho vam recuperar i, de moment, hi ha molt bona acollida. Per part de la gent, també, de cara a fer d’actor, per exemple. Estem molt contents”.

x