La Unió Esportiva Olot entrega a TEA Garrotxa la recaptació aconseguida al campus d’estiu

La Unió Esportiva Olot ha fet entrega dels 1.127 euros del campus que van dur a terme durant l’estiu a Tortellà a l’Associació TEA Garrotxa, amb la qual tenen un conveni. TEA Garrotxa la conformen una trentena de famílies amb fills diagnosticats amb el Trastorn de l’Espectre Autista.

Vanesa Català, Ass. TEA Garrotxa: Per nosaltres són molt importants perquè ens permeten fer activitats gratuïtes o a preus molt assequibles per a totes les famílies. Els notres fills al tenir aquestes dificultats les hem de treballar a través de psicolegs, terapeutes…tot això és individual i té un cost molt alt.

Aquesta és una mostra més del compromís que la Unió Esportiva Olot té amb projecte socials més enllà del futbol.

Núria Fité: Tant la UE Olot com la fundació, evidentment és un projecte futbolistic, però també és un projecte social.

Des del club ja s’ha informat que de cares al 2020 també s’oferirà la possibilitat que els infants amb aquest trastorn puguin participar activament de les activitats del Campus de l’estiu que ve. Els diners permetran a l’associació seguir treballant amb tallers formatius i xerrades per les famílies o teatre per treballar les habilitats socials d’aquests infants, serveis de logopèdia, entre molts altres aspectes.

x