Les Planes d’Hostoles, Montagut i el barri de Sant Roc d’Olot: tres Sant Silvestres per escollir a La Garrotxa

S’acaba el 2019, i esportivament parlant ho fa amb la celebració de les diverses curses de Sant Silvestre que es fan a la comarca, en el cas de La Garrotxa el dia 28 a Les Planes, el dia 29 a Montagut i el darrer dia de l’any al barri de Sant Roc d’Olot. Tres Sant Silvestres lúdiques i per a tots els públics per acomiadar l’any i començar el nou en forma.

El Nadal no seria el mateix sense les curses de Sant Silvestre, una bona manera d’acomiadar l’any fent esport i útil per fer baixar els torrons.

A Les Planes es durà a terme el dia 28, una cursa organitzada pel grup Ticox’s.

Marc Puig, regidor comunicació Aj. Les Planes d’Hostoles: És una cursa consolidada de la comarca i les comarques de Girona que aplega molta gent i fa un matí molt distès.

Una cursa de muntanya que transcórrer corriols d’aquest municipi garrotxí en direcció el Far, a través de 12 quilòmetres aquells que la facin corrent i uns 8 els que la facin caminant. La sortida es durà a terme a les 10 del matí, a la plaça nova.

L’endemà, el dia 29, serà el torn de Montagut, organitzada per Terra Aspra, amb la tradicional pujada al Cos a partir de les 10 del matí, amb sortida a la plaça de l’església.

Albert Pujolar, Terra Aspra: Sortim del costat de l’Ajuntament i pujem tant caminant com en bicicleta.

Una cursa que es pot ferm amb bici, amb una ruta de 10 quilòmetres, o corrent, a través de 4 quilòmetres. Una de les peculiaritats d’aquesta cursa es que contribueix en la neteja de camins.

I el dia de Sant Silvestre, 31 de desembre, torn per la cursa organitzada pel Club Futbol Sant Roc, i que enguany arriba a la 4a edició, amb sortida a les 4 de la tarda, davant el camp de futbol de Sant Roc, i sota l’atenta mirada de l’Home dels Nassos, que hi tornarà a ser present.

Toni Bosch, president CF Sant Roc: Sortim des del camp, anem fins a la carretera de Les Preses, tornem cap al camp, passem per Tòssols, tornem a les Fonts de Sant Roc…tot pel barri i 5km molt fàcils.

Una de les novetats d’enguany serà l’entrega d’un premi a la millor disfressa.

Tothom qui hi vulgui participar en qualsevol d’aquestes Sant Silvestres només ha d’anar mitja hora abans de la cursa per inscriure’s i recollir el dorsal.

x