El derbi garrotxí de Tercera Catalana entre el CF Les Planes i la UE Hostoles acaba amb un empat (2-2)

El municipal Josep Guardià i Rodà va acollir dissabte al migdia un gran partit de Tercera Catalana. El CF Les Planes i la UE Hostoles es van enfrontar per disputar el matx ajornat unes jornades enrere. El derbi garrotxí va finalitzar amb un repartiment de punts entre els dos conjunts, amb un empat a 2.


El partit va començar sense cap dels dos equips dominant la pilota. L’Hostoles va obrir la llauna al minut 15 amb un golàs d’Arnau Camós, gairebé des del mig del camp. Les Planes va buscar de manera ràpida l’empat i ho va aconseguir més tard, al minut 24, amb una bona rematada d’Ousmane Tambadou. La primera part no va disposar de més accions destacades.

Les Planes va començar molt actiu a la represa. De fet, va aconseguir avanaçar-se en el marcador, amb una volea espectacular de Luis Cosmin. L’Hostoles va disposar de diverses ocasions de gol per empatar el matx, però la bola no volia entrar. Tot i això, al minut 77, Dauda Camara va igualar el partit amb una acció molt llesta dins de l’àrea. Cosmin va tornar a engaltar un xut molt gairebé calcat al segon gol de Les Planes, però aquesta vegada la pilota va marxar fregant el pal esquerre de la porteria visitant. L’àrbitre no va donar temps per més i va senyalar el final del derbi.

Martí Sala, entrenador CF Les Planes: “L’empat potser és el més just. Tal com s’ha vist el partit, tampoc és injust l’empat, el que passa és que hi ha hagut moments que es podia haver decantat cap a un costat o cap a un altre”.

 

Pep Casadevall, entrenador UE Hostoles: “Un camp molt complicat, un derbi regional, un derbi del territori, molt maco, amb molta gent. Un partit molt disputat, amb ocasions jo crec que per tots dos. Un bon punt”.

El CF Les Planes rebrà el FC Sant Privat a casa durant la pròxima jornada i la UE Hostoles també s’enfrontarà a casa, en aquest cas, davant la UE Campdevànol.

x