Un centenar de persones assisteixen al Centre Cívic de Riudaura amb motiu del 5è Golden River Blues Festival

El blues va prendre el protagonisme a les nadales diumenge a la tarda a Riudaura. El Centre Cívic del municipi acollia una nova edició Golden River Blues Festival, que després de cinc anys s’ha guanyat un lloc a l’agenda d’aquestes dates.

Miquel Grifell, The Rusties Blues Band, organitzador Golden River Blues Festival: “Cinc anys, inclús havent canviat l’Ajuntament en les eleccions, aposten per la música en directe. És d’agrair. Està consolidat, podríem dir”.

La festa va començar amb l’actuació del grup amfitrió, The Rusties, que va versionar alguns dels grans noms del gènere a la seva “Tracklist 2020”. Però el plat fort arribaria amb Agustí Mas i la seva banda, que portava a Riudaura el seu treball “Blues Prescription”.

Agustí Mas, guitarrista: “Un èxit, perquè moure la gent un diumenge a la tarda, amb les festes de Nadal, i poder venir a veure blues és fantàstic. Ho valorem com un èxit. Estem molt contents de poder estar aquí, poder demostrar que la música és cultura i que la cultura a la gent els hi agrada”.

Prop d’un centenar de persones van gaudir del festival de blues a Riudaura, que també va servir per recordar un dels membres de la banda The Rusties, Toni Gaspar, víctima d’un càncer fa tres anys.

x