El CH Olot celebra el tradicional partit d’exjugadors durant les festes de Nadal

Com ja és tradició per aquestes èpoques, durant les vacances nadalenques, el Club hoquei Olot aprofita per reunir alguns dels jugadors que han passat pel club i que bé ara juguen a un altre lloc o bé estan ja retirats, per celebrar un partit amistós, un partit de germanor.

Jordi Gironès, Club Hoquei Olot: És una manera maca de trobar-nos, perquè són molts anys compartint vestidor, tot un creixement des de petits, i és una amistat que va passant amb els anys i és un bon moment de retrobament.

Un partit del tot familiar i en cap cas amb l’objectiu d’aconseguir un resultat en concret. Bé, sí, el de divertir-se el màxim possible, i demostrar, en el que dels jugadors o jugadores que ja estan retirats, que encara es defensen d’allò més bé amb els patins i l’stick malgrat el pas dels anys.

x