L’Olotx2 podria mantenir-se amb el lideratge del sector privat

L’Olotx2 podria mantenir-se 2020. L’alcalde de la ciutat, Pep Berga, ha explicat a Olot Televisió que aquesta és la voluntat de les associacions del sector privat, que treballen per donar-li continuïtat, amb una menor aportació econòmica del consistori.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: En el moment que s’adonen que està en risc, els propis sectors interessats ells mateixos tenen ganes de dir, donem-li una reconducció. L’Olotx2 continuarà amb tota probabilitat però no el liderarà l’ajuntament seguit dels diferents sectors, acompanyats per l’ajuntament en la mesura que puguem.

Al mateix temps, el consistori busca fórmules per conservar alguns elements de les activitats de promoció que preveia suprimir amb la retallada del pressupost de l’any que ve.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: Crec que hem trobat una bona solució. La Fira de l’Embotit integrar-la a la Fira de Sant Lluc, el Veus, com que es manté la Fira de Nadal es mantindrà la cantata dels infants i algun element més del Veus.

 Pel que fa a l’esdeveniment més important, la Fira Orígens, es confirma que el 2020 no n’hi haurà, però sí d’aquí dos anys, amb un canvi de data.

Orígens aquest any no es farà però la traslladem a la primavera, que ens sembla que és un millor temps per fer aquesta fira, que coincidia amb el Fòrum Gastronòmic a la tardor.

Amb aquestes accions, es relativitza l’anunci de l’Ajuntament d’Olot d’eliminar diversos esdeveniments de ciutat.

x