El bar Can Xena d’Olot ha venut set bitllets del tercer premi de la Grossa de Cap d’Any, el 85.572

85.572 Aquest és el número guanyador del 3r premi de la Grossa de Cap d’any, que s’ha venut a Olot. Concretament al conegut bar Can Xena del Firal, que en tenia un talonari de 15 bitllets i n’ha venut set. La resta, que aquest migdia mostrava l’Enric, el propietari de l’establiment, no s’han venut.

Enric Solà, propietari del bar Can Xena d’Olot:Jo estava fora i m’ha trucat la meva filla. N’hem venut set butlletes i se’n van retornar vuit ahir a la tarda.

També s’han distribuït participacions del 85.572 a Campdevànol, al Ripollès i Arenys de Mar, al Maresme. Cadascuna està premiada amb 30.000 euros, el que representa que almenys 210.000 euros de La Grossa es queden a la Garrotxa, entre els clients d’aquest establiment emblemàtic d’Olot.

Enric Solà, propietari del bar Can Xena d’Olot: La majoria són clients habituals. Què els hi diria? Moltes felicitats i content d’haver-los donat un premi.

És la primera vegada que Can Xena, que ven números des de la primera edició de La Grossa, ha repartit un premi. Les terminacions també tenen dotació econòmica. Els quatre últims números coincidents, 5572, suposen 200 euros per bitllet; els últims tres números (572), 35 euros, i els darrers dos números (72), 20 euros per bitllet. Els números anterior i posterior també són premiats amb 500 euros.

 

x