El carrer Sant Esteve d’Olot suma la nova botiga de roba femenina Moda by Flora

El carrer Sant Esteve compta, des de fa poc temps, amb un nou establiment. Es tracta de Moda by Flora, un comerç especialitzat en roba que s’ha renovat, i ha deixat la Plaça Mora per traslladar-se a un lloc més cèntric i concorregut de la ciutat.

Anna López, Moda by Flora: Al principi estàvem al Firal, després vam anar a ‘La Moda’, a la plaça Mora, i vam tenir la oportunitat de venir a un local més cèntric, i vam venir aquí al Carrer Sant Esteve, sota el nom ‘Moda by Flora’.

Moda by Flora ofereix un gran ventall de roba femenina que es caracteritza per la qualitat.

Anna López, Moda by Flora: Tant podem comprar coses barates com cares, però la roba és de bona qualitat. Mantenim els mateixos i preus i marques de la moda, més alguna altra marca que hem heretat de ‘Flora’.

Moda by Flora segueix oferint productes de preus més assequibles, com ho feia a La Moda, però també ha incorporat marques que es podien trobar a Flora. El nou establiment, però, aposta per incorporar roba per un públic més jove, com ja es pot apreciar actualment, però que també farà notar a partir de l’estiu, amb la incorporació d’alguna marca més.

Anna López, Moda by Flora: Aquest estiu hem agafat una marca nova de roba, més destinada a joves.

Moda by Flora és un establiment familiar, amb més de sis dècades d’experiència al seu darrere.

Deixa un comentari