La Pastisseria Ferrer estrena nou pessebre inspirat en els pobles de la Garrotxa

Segurament ja s’ha convertit en una de les tradicions més populars durant el Nadal a Olot, i és que any rere any desenes de curiosos s’acosten a la Pastisseria Ferrer de la ciutat per quedar bocabadats davant l’aparador observant el pessebre de xocolata, que enguany ha canviat de temàtica deixant enrere els mercats de Nadal europeus per acollir pobles garrotxins. El primer ha estat Hostalets d’en Bas, municipi amb el qual la família de pastissers hi té un vincle especial.

Jordi Ferrer, pastisseria Ferrer: Una cosa que és molt maca és que quan ve la gent digui, “ostres això és tal cosa”, això vol dir que s’hi assembla bastant i que la feina que s’hi ha invertit fent-ho val la pena.

La reproducció compta amb tota mena de detalls, totes les cases del Carrer de la Teixeda han estat recreades amb les seves característiques flors als balcons, sense deixar de banda el campanar de l’església, tot fet íntegrament de dos ingredients: la xocolata i el foundant.

Jordi Ferrer, pastisseria Ferrer: El 95% és xocolata i el 5% restant és el foundant per fer les flors, per donar-hi el color. Les xocolates que hem fet servit són la negra, de la llet i la blanca, tot i que no es veu però sí que l’hem fet servir per fer una xocolata de llet més clara, per fer tres tons més rústics per les cases.

Els qui han passat a ser veïns de la vila són la Verge Maria, Sant Josep i el nen Jesús, que tenint en compte que la reproducció és la nova temàtica de pessebres que ha adoptat la pastisseria, no hi podien faltar.

Deixa un comentari