Prop de 8.000 persones han visitat el Pessebre Vivent de Joanetes

Nadal és temps de recrear les escenes bíbliques més representatives d’aquesta època de l’any, i a Joanetes han aconseguit incorporar-hi també el toc rural, amb la mostra a escala real de molts dels treballs que tenen lloc a la pagesia; tot, com sempre, engalanat amb l’estel il·luminat més gran del món. I les xifres també són importants: en les quatre funcions d’aquest 2019, han passat 8.000 persones pel pessebre vivent, i molts sortien contents de l’experiència.

Joan Casas, visitant : “Venim tots els anys al pessebre de Joanetes, i ens ha sorprès perquè el recorregut era diferent, era més gros i hi havien noves escenes. Sempre ens agrada moltíssim, i volem seguir venint.”

Pere Garcia, visitant: “Hem vingut de Torelló, i val la pena: està ‘currat’ i és molt bonic”

Dolors Genís, visitant: “Si que m’ha agradat, molt. És molt gran i està molt bé, cada any està millor.”

L’Associació de Veïns de Joanetes es mostra satisfeta del resultat del pessebre d’aquest 2019, i ja agafa forces de cara a la propera edició.