El primer nadó del 2020 a la demarcació de Girona es diu Héctor i va néixer a l’Hospital d’Olot

El primer nadó de l’any de la demarcació de Girona ha nascut a Olot i es diu Héctor. El nen ha pesat 3,440 quilos i fa 52 centímetres. El nadó ha nascut a les 00.26 hores a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. A més, es tracta del primer fill d’una parella resident al municipi.


Pel que fa a la resta de Catalunya, l’Aleix ha sigut el primer nadó que ha nascut aquest 2020 al territori català, quan passaven quatre minuts de mitjanit. Ha pesat 3,8 quilos i ha arribat al món a Terrassa. A Tarragona, el primer nadó de l’any ha sigut l’Ander. Ha nascut a les 00.13 hores a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i ha pesat 3,31 quilos. A Lleida, ha nascut la primera nena: la Irene. Ha sigut a les 01.36 hores a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, i ha pesat 2,96 quilos.